Maximenu CK

Search

Search Icon

search

header

Slide1

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε άμεση ενημέρωση!

Ζητήστε τη δική σας προσωποποιημένη ενημέρωση σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση.

Ημερολόγιο Δράσεων Εξωστρέφειας

Flat View
Ανά έτος
Μηνιαία προβολή
Ανά μήνα
Weekly View
Ανά εβδομάδα
Daily View
Σήμερα
Search
Αναζήτηση
Πρόγραμμα προώθησης της φέτας στην αγορά των ΗΠΑ
Από Κυριακή 08 Μάρτιος 2020
Έως Σάββατο 21 Μάρτιος 2020
Αναρτήθηκε από Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κατηγορία Εκδηλώσεις Προβολής Ελληνικών Προϊόντων

 

Το χρονικό διάστημα 8 - 21 Μαρτίου και στο πλαίσιο του προγράμματος προώθησης της φέτας στην αγορά των ΗΠΑ, ο Οργανισμός ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ πρόκειται να υλοποιήσει τις παρακάτω δράσεις στη Νέα Υόρκη:

1.    Εκδήλωση Τύπου (Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020)

2.    Προώθηση σε 16 εστιατόρια (8-21 Μαρτίου 2020)

3.    Ειδική εκδήλωση για bloggers τροφίμων (Τρίτη 17 Μαρτίου 2020)

 

Συγκεκριμένα:

        Η εκδήλωση Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 και ώρα 18:30, στο εστιατόριο Kyma, (15 W 18th St. New York, NY 10011 - https://kymarestaurants.com). Στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση 100 προσκεκλημένων διαμορφωτών κοινής γνώμης, γαστρονόμων και δημοσιογράφων εξειδικευμένων σε θέματα υγείας και διατροφής και bloggers, για τα χαρακτηριστικά των ΠΟΠ προϊόντων και ειδικότερα για τη Φέτα ΠΟΠ, προκειμένου να τη διακρίνουν από άλλα λευκά τυριά σε άλμη. Η επικοινωνία με δημοσιογράφους, bloggers γαστρονομίας και υγείας, ειδικούς διατροφής και εισαγωγείς προϊόντων διατροφής, κτλ. συντελεί στο να εξοικειωθούν με το μήνυμα της καμπάνιας, ώστε να το μεταβιβάσουν και σε άλλα ακροατήρια.

 

      Η προώθηση σε 16 εστιατόρια της Νέας Υόρκης προγραμματίζεται από 8-21 Μαρτίου 2020, κατά τις ώρες λειτουργίας των εστιατορίων. Η δράση περιλαμβάνει τη δημιουργία ειδικού μενού με φέτα, για δύο εβδομάδες, προκειμένου οι πελάτες των εστιατορίων να εξοικειωθούν με τη γεύση του αυθεντικού προϊόντος, να το διαχωρίσουν από τα άλλα λευκά τυριά και να το εντάξουν στη διατροφή τους. Το προηγούμενο διάστημα θα αποσταλούν στα εστιατόρια οι προβλεπόμενες ποσότητες πιστοποιημένης φέτας ΠΟΠ και φυλλαδίων. Συγκεκριμένα: 62,5kg φέτας ανά εστιατόριο κατά μέσο όρο σε συσκευασίες των 4kg ήτοι 1.000kg συνολικά. Κάποια εστιατόρια θα παραλάβουν 60kg και κάποια 64kg. Επίσης 2.050τεμ. 8σέλιδα φυλλάδια ανά εστιατόριο ήτοι 32.800τεμ. συνολικά. Στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση των καταναλωτών/πελατών των εστιατορίων, για την φέτα ΠΟΠ και η δυνατότητα να τη γευτούν είτε ωμή, είτε ενσωματωμένη σε συνταγές προσαρμοσμένες στην εκάστοτε χώρα-στόχο, αλλά και η ώθηση των υπεύθυνων των εστιατορίων να προσθέσουν σε μόνιμη βάση την φέτα ΠΟΠ στις προμήθειές τους.

 

         Η Ειδική εκδήλωση για bloggers θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 και ώρα 18:30, στο εστιατόριο Feed Feed (106 knickerbocker Avenue, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης), το οποίο ειδικεύεται στην διοργάνωση παρουσιάσεων προς επαγγελματίες bloggers. Στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση 25 bloggers τροφίμων για τη φέτα ΠΟΠ. Θα γίνει παρουσίαση της φέτας, της κληρονομιάς της και της ασύγκριτης ποιότητάς της, ενώ μέσα από ένα εξειδικευμένο μενού θα αναδειχθεί το προϊόν και οι πολλαπλές χρήσεις του, στη μεσογειακή και τη διεθνή γαστρονομία.

 

Τοποθεσία ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΗΠΑ

Πρόσθετες Πληροφορίες:

κα ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΥ
Τηλ: 210-839-2147
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ιστοσελίδα: www.elgo.gr
exports Gefyres Ypourgeio logo 02highrez ktp 1 dark blue el exports gov