header

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε άμεση ενημέρωση!

Ζητήστε τη δική σας προσωποποιημένη ενημέρωση σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση.

Κυκλοφορία και διάθεση φέτας στην αγορά της Νοτ. Αφρικής.
Κατηγορίες κειμένου:
Χώρα αναφοράς: ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ
Ημερομηνία: 01/03/2018
Συναπτόμενο αρχείο: FetaCheeseSouthAfrica za.pdf
Έκδοση: Γραφείο Ο.Ε.Υ. Γιοχάνεσμπουργκ (αρμοδιότητα για Νοτ. Αφρική, Μοζαμβίκη, Μποτσουάνα, Ναμίμπια, Σουαζιλάνδη & Λεσόθο).
Κείμενο:

Η Νότια Αφρική παράγει περίπου 80.000-85.000 μετρικούς τόνους τυριού ετησίως από 800-870 εκατομμύρια λίτρα γάλακτος. Ποσοστό 62% αυτής της ποσότητας είναι των τύπων Cheddar (37,4%) και Gouda(24,3%), ενώ το υπόλοιπο ποσοστό (38%) αφορά άλλα τυροκομικά προϊόντα, όπως Mozzarella(18,8%), “Feta”(8,5%), Cottage/Cream(7,3%) και διάφορα τυριά (3,4%).

exports Gefyres Ypourgeio logo 02highrez ktp 1 dark blue el exports