Ενημερώσεις ανά θέμα
Εγγραφή στο Newsletter
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ AΡΧΕΙΟΥ
Άρθρο γευσιγνωσίας ελληνικών λευκών οίνων “Beyond Assyrtiko, Greek Whites Reach for Distinction” σε εφημερίδα New York Times
Κατηγορίες κειμένου: | |
---|---|
Χώρα αναφοράς: |
![]() |
Ημερομηνία: | 10/09/2018 |
Συναπτόμενο αρχείο: |
Άρθρο σε New York Times - Beyond Assyrtiko, Greek Wines Reach for Distinction us.pdf
![]() |
Έκδοση: | Γραφείο Ο.Ε.Υ. Νέας Υόρκης |
Κείμενο: | Δημοσιεύτηκε στις 2/8/2018, στην εφημερίδα “New York Times”, άρθρο γευσιγνωσίας ελληνικών λευκών οίνων, με τίτλο “Beyond Assyrtiko, Greek Whites Reach for Distinction”, στην ειδική στήλη “Wines of the Times” της εν λόγω εφημερίδας. Το άρθρο επιμελήθηκε ο κριτικός οίνων της στήλης, κ. Eric Asimov, συνεπικουρούμενος στην κριτική επιτροπή από την κριτικό εστιατορίων, κ. Florence Fabricant, της ιδίας εφημερίδας, τον κ. Matthew Conway, Γενικό Δ/ντή και Δ/ντή ποτών του κορυφαίου εστιατορίου “Marc Forgione” της Νέας Υόρκης και τον κ. Joe Robitaille, επικεφαλής sommelier στα κορυφαία εστιατόρια “Bar Boulud” και “Boulud Sud” της Νέας Υόρκης. |